Moederdag, balls & JSTé experience gifts

Moederdag! Is het bij jou steeds last minute zoeken naar een cadeau voor je mama? Of heb jij het allemaal al weken op voorhand geregeld.

Ik ben eerder van de eerste categorie.

Nu, Patrick zou Patrick niet zijn, als hij voor ons van categorie 1 weer geen lumineuze oplossing heeft.

En ik mocht onlangs mee. Op ontdekking. Ter voorbereiding van de blog. Een fijne ontmoeting. Met Joost en Veerle. En Lambrusco. Bij JSTé in Strombeek.

de vraag..

Joost en Patrick leerden elkaar kennen na de opening van de winkel. De brillenwinkel nextdoor JSTé ontving een pakket met chocolate balls. Proefde, was onder de indruk en sprong onmiddellijk bij de buren binnen met de boodschap ‘dit moeten jullie in de concept store hebben’!

Dus dankzij de buren kwam de ontmoeting er tussen Joost, Veerle en Patrick.

wat is JSTé

een concept store voor wie houdt van: keuken/koken – food – drank – in & outdoor living. Wanneer ik door de winkel wandel zie ik toffe keramiek, planten, coole sweaters, wijn, rum, art,…

Een winkel waar ik me onmiddellijk thuis voel, dus 😊

leuke keramiek, heerlijke balls

Met Rode Neuzen Dag werden er hier honderden doosjes chocolate balls verkocht. VTM kwam filmen, Laura Tesoro kwam op interview, er werden op nog 2 grote events balls verkocht (in ‘t Sportpaleis en Plopsa), kortom de samenwerking startte goed.

het ontwerp voor rode neuzen dag

Voor het één jarig bestaan, maakte Glen Ramaekers van Humphrey er een gerecht en een Don Papa cocktail. Dus hier was er ook weer een link tussen de 2 mannen.

Joost was en is actief in de evenementensector en we weten allemaal dat deze sector door Miss C. heel hard werd getroffen. En dan zijn er mensen die heel hard bij de pakken blijven zitten en in een hoekje huilen. En dan zijn er mensen zoals Joost en Veerle. JSTé werd geboren.

Ze gaan zelf genietend door het leven. JSTé is een ‘feel good store’. Ook wel winkel met een hoek af 😁.

Zo zoekt hij ook zijn leveranciers, met een hoekje af 😜. En ik begrijp heel goed dat het klinkt tussen Patrick en Joost als we samen aan de Lambrusco gaan.

art met balls

de favo balls

wanneer ik Joost vraag naar zijn favoriete smaak van balls, zegt hij steevast ‘de popcorn springt er voor mij uit’. En doe daar maar een glas prosecco bij. Bij al de andere balls hou ik het bij koffie.

En ook het nieuwe product, de caramel pops, kunnen hem bekoren. Heb jij deze trouwens al geproefd? Ook mijn favoriete smaak, btw !

Moederdag

wel… ben je nog op zoek naar dat ene leuke moederdag cadeau voor jouw lieve mama, plusmama, moetie, mams, vrouw :

– ofwel kom jij alleen op 6 mei tussen 14 en 22 uur naar JSTé in Strombeek en kies jij zelf een leuk cadeau

– ofwel komen jullie beiden langs en krijgt de mama als kers op de taart ook nog een ontmoeting met Patrick Aubrion!

Patrick zorgt tijdens deze late night shopping voor een balls & pops experience… wat het wordt, ontdekken jullie dus op 6 mei! Mis dit dus niet. Uw mams zal u (eeuwig) dankbaar zijn ❤️

Joost & Veerle en Patrick

benieuwd naar het aanbod? Kijk alvast HIER !

JSTé, Gemeenteplein 2, Strombeek

Carla De Graef
Carla De Graef

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>