Aubrion Chocolate Balls Party

chocolate balls…

When there are chocolate balls, you can have a party!

‘t is te zeggen, party 😜
Niet met glitterballs en luide muziek. Wel met heel veel chocolate balls, thee, koffie, water, prosecco, cocktail, hapje én heel leuke influencers!

En met Patrick, die vol enthousiasme zijn passie en levenswerk vertelt.

have a ball notebook

10 blogberichten

werden reeds geschreven, waar je kon lezen hoe funky onze brand wel is.
Hoe je de chocolate balls kunt sharen en pairen, hoe ze worden gesmaakt door chefs, hoe je ze kan verwerken in gerechten. Hoe ze leuke cadeautjes zijn om te geven, én bovendien hoe je met de doosjes aan upcycling kunt doen.

Neem een tasje thee van onze nieuwe partner Madn.77 een kopje koffie van onze gevestigde waarde Belgian Blenders en scroll zeker nog eens naar deze berichten.

who the funky is Patrick Aubrion

Patrick Aubrion

ken jij Patrick al? Of nog helemaal niet? Ontdek hem als Le gamin au chocolat, de maître chocolat en de ambassadeur du chocolat.

ambassadors of the brand

wat kan je doen om jouw merk meer zichtbaarheid te geven? Een kleine brainstormsessie later werd de eerste invite uitgestuurd naar enkele influencers. We hadden niet durven hopen dat er zoveel leuke, positieve reactie zou komen. Onze chocolate balls zijn geliefd, nu al. En de start van de fijne samenwerking is nog maar pas gegeven!

Hou zeker onze sociale media in ‘t oog om te zien wie die #ambassadorsofthebrand zijn 😜

Onze influencers zullen als eerste de momentums ontdekken – en zo jij dus ook, als je hen volgt!

iedereen geboeid aan het luisteren

wat vinden onze ambassadors er zelf van

woorden als ‘speels, anders,’ het spreekt aan ‘, horen we bij Ricky & Yves en Stefan.

Lies, Pauline en Manon hadden de chocolate balls al opgemerkt tijdens een give away bij een influencer. ‘Leuk, schattig, origineel’ en ‘leuk om op restaurant te bestellen’ was hun mening.

En dat Aubrion Chocolates een toffe account is om te volgen op sociale media hoorden we ook vaak.

balls on a roll

de Aubrion chocolate balls zijn stilaan begonnen aan een opmars in binnen- en buitenland!

Enkele chefs zetten ze als dessert op de kaart. Onze gastheer van het event Jeroen De Pauw van Canapé in Tervuren, was fan van het eerste uur! Een lekker wildgerechtje maakte hij alvast voor onze ambassadors, met onze speculoos spicy chocolate ball!

wilde eend, gember, dukah pompoen en de speculoos spicy chocolate ball

Verder kan je onze balls vinden bij enkele bars en traiteurzaken. De doosjes zijn ook helemaal personaliseerbaar, vb voor een trouwfeest of geboorte. Coffeeshops beschikken over een toogdisplay waar ze onmiddellijk in het oog springen.

Big in Japan, waar de hype naar premium chocolate nog niet is overgewaaid. We hebben dan ook een exclusieve deal met Dean & DeLuca. In enkele andere landen werden ‘de zaadjes geplant’ 😊

partners

geen event zonder partners. Onze ambassadors konden proeven van:

Belgian Blenders – Madn 77 tea – Don Papa by Humphrey restaurant – Bottega by Bar Marcel – Canapé en Bru water

Ondertussen denken wij al volop aan 6 december… Het grote kinderfeest… Dit jaar hebben we iets speciaals in petto.. Check zeker onze blog zo rond midden november!

Stay tuned & have a ball, folks!

by Carla De Graef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>