hey, jij daar!

Aubrion Chocolates and his brand guardians

Aubrion Chocolates… moet ik er nog een tekeningske, euh, smiley bij maken? Het is toch wel een bijzonder merk! Het zijn niet alleen de béste chocolates balls – ja, ik ben bevooroordeeld – het merk is ook nog eens hip en funky!

Wie goed kijkt naar de smiley, herkent de master himself, Patrick Aubrion.

Na maanden bloggen vonden we het hoogtijd om de creatievelingen te tonen! Omdat het wel heel fijn is deze mensen te leren kennen, omdat ze ook al een hele tijd in het leven van Patrick vertoeven. Toen Patrick nog zijn winkel had in Leuven, maakten ze ook zijn verpakking. Omdat ze in Geraardsbergen wonen en ik erna bij de beste bakker daar om mattentaarten kon 😉

Ik verzeker het je.. met Aubrion Chocolates in de hand, kom je door het ganse land!

TS GRAPHICS

Marc en Lindsey, vader en dochter. Nu ik hen heb ontmoet, met ze gesproken heb, snap ik hoe ze met het logo van Patrick omgaan. Ik denk dat hij geen beter grafisch bureau kon vinden dan hen. Marc runt al meer dan 25 jaar zijn bedrijf. Bij hem kan je terecht voor logodesign, verpakking, badges, displays, .. Hij houdt van vintage, reizen, koken, cultuur..

Voor Lindsey was het een logische stap om mee in het familiebedrijf te stappen. Van jongs af aan werd ze ondergedompeld in fashion en grafisch ontwerp. Cultuur, fotografie, filosofie, postzegels verzamelen, .. is haar favoriete vrije tijd. Vader en dochter houden dan weer samen van retro kunst. TS Graphics is zeer actief in de mode business, maar een brand als Aubrion Chocolates nemen ze er heel graag bij! Waarom? Dàt merk je later in dit bericht wel 😉

Patrick en zijn guardians
Patrick en zijn guardians of the brand, samen nieuwe smileys en funky stuff ontwikkelen

DE SMILEY

Daar stond Patrick dan een paar jaar geleden met zijn smiley.. nog niet in de gedaante zoals we hem nu kennen. Maar Marc en Lindsey begrepen onmiddellijk waar Patrick met zijn brand heen wou. Er wordt door de beide teams zeer snel gereageerd. Laat het ons maar vergelijken met een spelletje ping pong 😉

En oh ja, met Patrick werken, dan krijg je wel eens een zot idee voorgeschoteld… Maar ook vice versa. Elkaar blijven uitdagen, triggeren, maar ook terugfluiten. Beide teams weten wat er van hen wordt verwacht.

En de wijze woorden van Patrick vatten het allemaal samen.. You trust me, I trust you. Controleren, maar geen controlefreak zijn, leren loslaten en vertrouwen. Dàt is de kracht bij deze fijne wisselwerking tussen Patrick & TS Graphics.

BRANDING

hey, jij daar!
hey, jij daar!

ja, jij!

Op onze webshop kan je al heel wat vinden.. Je hebt uiteraard de chocolate balls per 6 of 3 doosjes te bestellen, de koffie of thee pairing met onze balls (lees zeker de blogs nog even!), bij de funky stuff onze notebooks én de Ball Moments 18+ ;-p

We vonden dat er bij onze branding zeker nog een leuk item moest horen, de Aubrion Chocolates PET!

De release hiervan en leuke acties zal je kunnen volgen op onze Instagram pagina!

Dus volg ons daar, klik snel op DEZE LINK EN MIS NIKS

binnenkort verkrijgbaar!
digitale print – work in progress en binnenkort verkrijgbaar

Naast onze uitbreiding van de branding hebben we binnenkort nog heel groot nieuws… So stay tuned!

Carla De Graef
by Carla De Graef

designers : TS GRAPHICS

One thought on “Aubrion Chocolates and his brand guardians

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>