online smiley balls

smiley balls, smiley’s in berichten, smiley’s op .. kom, geef toe, hoeveel zet jij er niet per dag of hoeveel keer kom je ze niet ergens tegen.

We zijn ondertussen al aan blogbericht 4! Las jij de 3 vorige?
Vandaag laten we een bijzondere gast aan het woord.. Enne, hij is me er eentje… maar dat wist ik al..
Patrick Aubrion.
De chocolatier die ons aan het lachen brengt met zijn funky chocolate balls in de ronde tinnen doosjes met gekke smileys erop. Of we niet eens gewoon over hem zouden schrijven? Tuurlijk! Kom even mee achter de schermen loeren 😜

online platform

ze waren er al, maar sedert oktober 2020 zijn de chocolate balls te verkrijgen via de webshop Aubrion.be
De website onderging ondertussen een nieuwe look & feel. In de webshop vind je ook de samenwerkingen met Belgian Blenders en Cafécouture en andere ‘funky stuff’.

Wanneer ik aan Patrick vraag of er na de lancering van de webshop toch nog kleine probleempjes de kop opsteken, is zijn antwoord duidelijk :

Misschien sta je er niet bij stil, wanneer je doosjes worden geleverd, maar ook al denk je alles perfect uitgedokterd te hebben, soms kom je nog voor enkele obstakels te staan. De chocolate balls perfect afgeleverd aan jouw deur krijgen, is er zo eentje. En dan ga je even nadenken, want uiteindelijk betaalt de klant voor producten die perfect dienen geleverd te worden. Daar zijn we nu zeker in geslaagd! We vinden het ook belangrijk om jullie geen kosten aan te rekenen voor levering in België (of besteding van een minimumbedrag, je moet niet meer kopen dan dat je nodig hebt, uiteraard liefst heel veel chocolate balls, maar je begrijpt wat we willen zeggen)

sociale media

En hij gaat verder : Naast de website en -shop, is het ook belangrijk om op sociale media aanwezig te zijn. Heb je een onderneming, dan kan je haast niet meer zonder. We houden dan ook regelmatig give aways en samenwerkingen met influencers. Dus, check zeker of je ons al volgt op Instagram en/of Facebook. Zo… Lees zeker tot het einde, want deze maand organiseren we een fantastische wedstrijd! Je maakt kans op een waardebon van maar liefst 144 EUR!

Wat velen onder jullie misschien wel willen weten.. waarom startte Patrick met het koppelen van een blog aan de website?

Met het schrijven van de blogs willen we jullie ook een inkijk geven in het bedrijf, even mee achter de schermen kijken, van de ingrediënten tot het maken van de chocolate balls. De samenwerkingen die we hebben met chefs, het ontwikkelen van gerechten met onze chocolate balls.. En mocht je zelf nog iets willen weten of zeggen, schrijf gerust een berichtje, hier, onder onze blog!

Aubrion chocolates gifts

De opmerkzame volger op Instagram merkte het zeker al op..
Dat we bij Aubrion Chocolates telkens met iets nieuws willen komen, dat had je ondertussen al door.. De limited editions rond corona en Valentijn vlogen de deur uit! En met Pasen en Moederdag hebben we weer wat speciallekes in petto, zeg maar chocolate balls en ietsje meer!

De limited editions worden collector items. De smiley balls rules!

We willen meer zijn dan het chocolate balls bedrijf. De verpakking is zo samengesteld dat je ze kunt ‘upcyclen’. Wat doe jij met je lege doosjes? Gooi je ze weg, of ga je ze ook gaan recycleren? Gebruik je ze op kantoor? In je hobbyruimte? Als potje voor je plantjes? Of gebruik je ze in de keuken? Haal inspiratie op onze website, maar inspireer ons ook op jouw sociale media! Laat ons weten wat je met de doosjes doet.

nog meer smaken en pairings

Patrick geeft toe : ‘het is al complex om 6 smaken op een goeie manier aan de M/V/X te brengen’. Je moet met zoveel factoren rekening houden wanneer je verzending per post moet doen. Dus, er wordt over nagedacht, het houdt ons bezig, en van zodra er iets nieuws komt, lezen jullie het als eerste :-)’

Hetzelfde met de pairings, met de coffee en tea moments. De producten zijn voor elkaar gemaakt, maar er zijn nog tal van mogelijkheden. We zoeken steeds naar nieuwe ontdekkingen en belevingen.

tipje van de sluier

als tip kan ik meegeven : blijf ons volgen op sociale media, want de komende maanden nemen we jullie mee naar een lady chef, naar een creatieve moeder met balls, een chef, een creatief brein, achter de schermen van het bedrijf

… en dan nu de wedstrijd!

SMILE en maak kans op een waardebon van 144 EUR!

step 1 : volg @aubrionchocolates op INSTAGRAM en/of FACEBOOK
en step 2 : post gedurende minimum 1 maand jouw ludieke smiley op je wall en tag hierin @aubrionchocolates en maak gebruik van #aubrionchocolates en #chocolateballs
tenslotte step 3 : op 15/03 maken we de winnaar bekend!

zo, benieuwd naar meer?

volgende maand zijn we er terug! Een stapje dichter bij Pasen.. én dan hebben we weer iets nieuws in petto!

Enne.. wil je die gamin au chocolat nog beter leren kennen? Dat kan alvast HIER 🙂
En onze balls & tea of coffee moments.

Let’s have some smiley balls, folks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>